Vi värdesätter Optoteknik’s noggrannhet och höga kvalité på utförda uppdrag

När vi satt och funderade på hur våran nya sida skulle se ut så kom förslaget att ha en del där våra kunder kan säga något om Optoteknik och det blev väldigt positivt. Nedan har vi en av våra kunder Gästabudstaden AB som säger några ord om oss.

Vårt samarbete med Optoteknik i Kolmården AB inleddes med projekt Uttervik hösten 2011. Sedan dess har företaget varit en av våra viktigaste samarbetspartners i vår utveckling till marknadsledande leverantör av höghastighetsbredband via fiber i Nyköpings kommun.

Framförallt värdesätter vi Optoteknik’s noggrannhet och höga kvalité på utförda uppdrag samt förmåga att hålla tidsramar.

Martin och personalen på bolaget har hög social kompetens vilket jag tycker är enormt viktigt, både i mötet med våra kunder samt i samarbetet med vår personal och övriga entreprenörer. Händer relativt ofta att vi får spontan uppskattning från kunder vilket är glädjande.

Medarbetarna på företaget ställer alltid upp, både när det krisar och i vardagen.

Vår ambition är att fortsätta samarbetet. För den som söker en partner för liknande uppgifter kan jag varmt rekommendera Optoteknik i Kolmården AB.

Gästabudstaden AB
Johan Kraft – operativ chef”